Passió pel moble ben fet!

El més mínim detall està pensat i tractat minuciosament fins a aconseguir un moble de qualitat.

Des de 1972 una família dedicada al noble ofici de l’ebenisteria.

La família Bardolet Font, som el clar exemple de l’empresa familiar, que amb el pas dels anys, seguim lligats al tradicional i noble ofici de l’ebenisteria.
A Bardolet ebenistes, continuem treballant i desenvolupant la nostra tasca de forma artesana, per tal de donar resposta a les expectatives d’uns clients amb el desig de posseir objectes i uns espais únics, diferents i perdurables.

L’any 1972 en Josep i la Rosa vàrem crear l’establiment de decoració d’interiors Mobles Bardolet, amb la idea, d’assessorar els clients i de construir-los les peces i mobles de les seves llars de forma artesanal. Des dels seus inicis, els treballs de Josep Bardolet és varen caracteritzar per la perfecció i la cura en els acabats que requereixen els projectes complexos: fustes i materials de qualitat i mobles a mida, vistos com a obres d’art, pensades sobretot per adaptar-se al pas del temps i de les diferents modes i adaptats a les necessitats dels clients més exigents.

Avui, amb la segona generació al capdavant, aquest esperit encara continua amb la mateixa passió que el primer dia, de la mà dels seus tres fills: L’Eduard, en Josep i en Salvador. Ells tres formen un equip jove, dinàmic i experimentat, que recull el llegat de la tradició més artesana, de la fabricació de mobles d’alta qualitat i del treball de la fusta, que, igual que el seu pare, gaudeixen treballant i veient com els seus mobles i els seus treballs amb fusta són reconeguts i molt valorats arreu del país.

La nostra manera de pensar i treballar, és el reflex del coneixement de la tradició artesanal i la integració dels últims avenços en maquinària i tecnologia, que imprimeix un segell distintiu als nostres mobles, projectes i serveis.