De la tradició artesanal a la tecnologia més actual

Treballem per trobar la perfecció que desitja el nostre client

Capacitat de treball amb eines i maquinària d’última generació.

Una capacitat de treball, que combinada amb l’experiència i la maquinària d’última generació, ens permet fer realitat qualsevol tipus de disseny en peces úniques, mobles a mida, espais d’interiors… Oferim solucions per donar resposta a les necessitats funcionals de cada espai en concret.

Eines que ens permeten un treball precís amb una acabats d’alta qualitat.

Som capaços de fer realitat qualsevol projecte amb fusta o moble, partint del plànol més detallat però també d’una idea mínima,  d’un simple croquis. Som capaços d’inventar nous objectes, d’utilitzar nous materials i de solucionar reptes inèdits que se’ns plantegen. Busquem la perfecció i la cura en els acabats que requereixen els projectes més complexos i el desig final dels nostres clients.

Oficina i estudi del procés de desenvolupament tècnic.

Des del nostre departament tècnic, assessorem, gestionem i col·laborem directament amb arquitectes, interioristes i professionals del disseny, perquè el moble adquireixi tot el seu potencial estètic i funcional. Disposem de diferents seccions: de tipus de fusta, pintura, acabats… que ens permeten oferir un gran ventall de possibilitats en diferents tècniques i materials, i aportar solucions i innovacions a l’àmbit de la llar.